lauantai 27. toukokuuta 2017

Kiitos ;) Anu Palosaarelle ;) https://anupalosaari.blogspot.fi/2017/05/sopivapuhe-on-loppu-nyt.html#comment-form "neekerinspermaa" juovalta sananvapausvittuilija Seppo Lehdolta

Kiitos ;) Anu Palosaarelle ;) https://anupalosaari.blogspot.fi/2017/05/sopivapuhe-on-loppu-nyt.html#comment-form  "neekerinspermaa" juovalta sananvapausvittuilija Seppo Lehdolta.

Ohessa aihetta käsittelevä videoni 27.5.2017  https://www.youtube.com/watch?v=bWsEZMW6ELQ

Suosittelen tutustumaan Anu Palosaaren kirjoituksiin enemmänkin, samoin James Hirvisaaren twitteihin ja somejulkaisuihin aiheesta.

James Hirvisaari nautti Seppo Lehdon seurassa 27.5.2017 neekeriruokaa, banaanit jäivät vain mässäämättä, mutta eikö tuo bataattikeiton ylistys ja maistelu käy riittävästä mokutuksen ylistyksestä?
Seppo Lehto sananvapausvittuilija iloksenne kansakuntaan herätellen toimimaan matu- ja islaminvaasioita vastaan

------------------------------------------
Patologista vittuilua ja ihan aiheesta, yhtynette tarjontaani ;)?
http://patologista-vittuilua.blogspot.fi/
---------------------------------

2 kommenttia:

  1. Kyllä nimenomaan vittuilu on aivan posketonta TÄSSÄ VAIHEESSA!HERMO ON PALANUT JO AIKAPÄIVÄÄ SITTEN!Vittuilun kohteena aivan kuka vaan, joka sattuu vituttamaan tai haastaa sananvapausvittuilijan ja taitelian! Näin on! :D LOL.

    VastaaPoista
  2. Paitsi tietenkin Seppo Lehto ja James ovat vittuilun voimalta suojassa, koska a) Seppo on sananvapausvittuilija myös b) James auttoi naista hädässä maksaen ison osan vittuilijan sakoista vuonna 2014 c) vähän tähän kastiin luen myös sotilaskomentaja janitskinin, joka on oikeasti pelastanut taiteilian hengen! näille ollaan lojaaleja!

    VastaaPoista