maanantai 26. syyskuuta 2016

Kun mustia solvataan se on koiranhaukkumista kun mutsia haukutaan se on vastoin 10 käskyä. Seppo Lehto Rajat kiinni = Suomi suomalaisille!

-----------------------------
--------------------------------------------------

Patologista vittuilua hyysäri- ja demlaluteillemme keskuudessamme. Tehkää hyvä työ hirttäkää itsenne, kiitos

Seppo Lehto Valkoinen vaihtoehto = Valkoinen tulevaisuus Suomelle ja Euroopalle http://valkoinen-tulevaisuus.blogspot.fi

Kesäkuvia valkoisemman Viron, mikä on myös järkevämmin Nato-maa, kuin Suomi matkakuvina symbloiden ajatuksiani sinivalkoista taivasta vasten ;)

Nouskaamme vastustamaan rajatonta elintasopakolaisten vyöryä maahamme ja islamin invaasiota, sekä muistakaamme vaatia miehittäjä-Ryssää vetäytymään kaikilta miehittämiltään alueilta Suomi, muu Baltia, Saksa, Ukraina, Georgia, Mustan meren ranta, Tsetsenia, Japani jne
Kesäkuvia Tampere - Jalasjärvi - Vaasa - Saarijärvi - Tampere matkalta 2016-------
Pro Patria 1939-1944 patsas Jalasjärven kirkon luona kuva Seppo Lehto http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi Suomi suomalaisille puhe youtubessa ja facebook-sivuilla. Laitetaan vielä linkki = Katso videopuheeni 19.6.2016 ohesta alta: Suomi suomalaisille ja miehittäjä-Ryssän matuinvaasio seis! 

---------------------------------------------------------------Miehittäjä-Ryssän matuinvaasion ja aluemiehityksen takia hautausmaamme täyttyivät. Vaatikaamme "Kostona Kullervon": Miehittäjä-Ryssä ulos alueiltamme, spasiba.

Ohessa kuva Jalasjärven sankarihautausmaalta miehittäjä-Ryssän matuinvaasioiden jäljiltä 1939-1944.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://patologista-vittuilua.blogspot.fi/

------------------------------------------
Kun tapaamme, niin muistakaa tervehtiä oikein kuten kunnon isänmaan ystävien pitääkin ;) Heil on sanottu halki vuosisatojen ;) "Heilia heilia happamia niitä koivistolaisien tappamia" laulun soidessa taustalla. PS: Koivisto miehittäjä-Ryssän miehittämä syväsatamakaupunkimme Karjalan kannaksella.