torstai 5. heinäkuuta 2018

Nyt kun erilaiset komukat /"natsit" / kainalotuulettajat timo soinin tapaan on kick off persuista niin olisko persuissa sijaa Herran siunausta jakavalle Seppo Lehdolle?

Nyt kun erilaiset komukat /"natsit" / kainalotuulettajat timo soinin ja sampon terhon tapaan on kick off = potkittu persuista, niin olisko persuissa sijaa Herran siunausta jakavalle Seppo Lehdolle? ;) Herran siunaustahan yhteiskunnalliset asioiden hoidot kaipaavat eduskunnassakin ja vaaleissa ;) ei vain tummassa yössä tai hiilenmustassa tulevaisuudessa?

http://eduskuntavaaliehdokas-pirkanmaa.blogspot.fi
Jo kasteessa saamme Herran siunauksen ja lopuksi kalmistoon. Tämän ajan profeetta keskellänne Gott mit uns! = Herra kanssamme!

Onhan toki eroa onko farisealainen timo soini natsittaja vai aito suursuomalainen Herran siunausta jakava eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto kansakunnan esitaistelija ehdolla. Sivistyksen tasokin on ihan omilla lukemillaan kielitaidosta alkaen.

---------
Twitterissä kysymme myös huomiota Isänmaan asialle = Seppo Lehto eduskuntaan,
kun natsi timo soini on ulostettu kuin talikkokomukan jämät Nevan suistoon:
Nyt kun natsit / kainalotuulettajat timo soinin tapaan on kick off persuista niin olisko persuissa sijaa Herran siunausta jakavalle Seppo Lehdolle ;) Jo kasteessa saamme Herran siunauksen ja lopuksi kalmistoon. Tämän ajan profeetta keskellänne Gott mit uns

------
Patologista vittuilua vaihteeksi ns hallinnollisesti kansalta erilaisille "portinvartijoille" ja kusitolpille keskuudessamme. Oheinen teema on jätetty myös persujen tietoisuuteen mm twitterin kautta.
https://patologista-vittuilua.blogspot.com
---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti