keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Facebookin jutikat kuvittelevat että sensuroimalla suomalaisten julkaisuja "maailma" paranee paremmin terroristeja ja matuinvaasion tuotteita suvaitsevaksi?

----------------------
Facebookin jutikat kuvittelevat että sensuroimalla suomalaisten julkaisuja "maailma" paranee paremmin terroristeja ja matuinvaasion tuotteita suvaitsevaksi?
Poistimme jotain julkaisemaasi
Vaikuttaa siltä, että nämä julkaisut rikkovat yhteisönormejamme.
  • Tunnen valitettavasti liian monta neekeriä. Tunnen vain yhden asiallisen mulatin, joka on suomalaisempi kuin moni sinisilmäinen pygmisyyttäjä, joka jo mittansa puolesta kelpaisi kannibaalineekerin pataan ;)
  • Voidaan määritellä haalea neekeri eli ruskea ambo tai pikimusta mosabikilainen
  • Jep kuten ryssät, tsuhnat ja neekerit joka joukossa on harvoja siedettäviä suuri osa on vain räkäpäitä

  • Lehto Seppo
    Neekerimustan yön keskeltä: Kuka haluaa olla neekeri? Toiseksi kuka haluaa että maamme muuttuu mustaksi Afrikaksi? 3:neksi: Kuka luulee suomalaisuuden säilyvän kun islamin invaasio etenee?

------------------------

Seppo Lehto kansanvalistaja, ei kansanvihollinen kuten facebookin ylläpitäjät ja viranomaisemme mm poliittinen poliisi, syyttäjälaitos ja demlaluteemme tuomareina, joiden mukaan lapsen raiskaus ei ole törkeä

--------------------

Joulurauhaa ja valkoista Suomea kaikille valoisen tulevaisuuden kera

Joulupukkinne Tampereen Raholassa-------------------------
Patologista tilattu vittuilua erilaisille demlaluteille ja muille nahkurin orsille kuuluville punaviherkommareille keskuudessamme, joita voi suvakkivituiksikin kutsua.
----------------------------------------------------