lauantai 27. toukokuuta 2017

Kiitos ;) Anu Palosaarelle ;) https://anupalosaari.blogspot.fi/2017/05/sopivapuhe-on-loppu-nyt.html#comment-form "neekerinspermaa" juovalta sananvapausvittuilija Seppo Lehdolta

Kiitos ;) Anu Palosaarelle ;) https://anupalosaari.blogspot.fi/2017/05/sopivapuhe-on-loppu-nyt.html#comment-form  "neekerinspermaa" juovalta sananvapausvittuilija Seppo Lehdolta.

Ohessa aihetta käsittelevä videoni 27.5.2017  https://www.youtube.com/watch?v=bWsEZMW6ELQ

Suosittelen tutustumaan Anu Palosaaren kirjoituksiin enemmänkin, samoin James Hirvisaaren twitteihin ja somejulkaisuihin aiheesta.

James Hirvisaari nautti Seppo Lehdon seurassa 27.5.2017 neekeriruokaa, banaanit jäivät vain mässäämättä, mutta eikö tuo bataattikeiton ylistys ja maistelu käy riittävästä mokutuksen ylistyksestä?
Seppo Lehto sananvapausvittuilija iloksenne kansakuntaan herätellen toimimaan matu- ja islaminvaasioita vastaan

------------------------------------------
Patologista vittuilua ja ihan aiheesta, yhtynette tarjontaani ;)?
http://patologista-vittuilua.blogspot.fi/
---------------------------------

4 kommenttia:

 1. Kyllä nimenomaan vittuilu on aivan posketonta TÄSSÄ VAIHEESSA!HERMO ON PALANUT JO AIKAPÄIVÄÄ SITTEN!Vittuilun kohteena aivan kuka vaan, joka sattuu vituttamaan tai haastaa sananvapausvittuilijan ja taitelian! Näin on! :D LOL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edetään pienin askelin. Koska itse olen joutunut hajauttamaan toimiani satojen blogien ja ylläpitosanojen taakse, jottei ole niin helppoa sensuroida sanomaani, niin vastauksetkin välillä välittyvät hämäläiseen tapaan. Kiitos kommenteistasi ;) Seppo Lehto Tampere valkoinen neekeri ;)

   Poista
 2. Paitsi tietenkin Seppo Lehto ja James ovat vittuilun voimalta suojassa, koska a) Seppo on sananvapausvittuilija myös b) James auttoi naista hädässä maksaen ison osan vittuilijan sakoista vuonna 2014 c) vähän tähän kastiin luen myös sotilaskomentaja janitskinin, joka on oikeasti pelastanut taiteilian hengen! näille ollaan lojaaleja!

  VastaaPoista
 3. Olen käytettävissä monella saralla, niin yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa kuin arjessakin ;) Tämän päivän presidenttiehdokkaista hieman: Laura Huhtasaari ansioineen ja puutteineen: Creationismin voi unohtaa, uskonsa kutakin auttakoon, mutta "liittoutumattomuus" on huuhaata. Selkeä Nato-jäsenyys ja Rajat kiinni mutavyöryltä .. mistä Lauralta vain jälkimmäiseen selkeä näkemys. Muut ehdokkaat ovat suoria desantteja, joten näillä mennään
  Seppo Lehto http://tartonrauha.blogspot.fi miehitetyt alueemme takaisin itsenäiselle Suomelle

  VastaaPoista