perjantai 9. huhtikuuta 2021

Vankiloiden tehtävä ei ole tukea huumeriippuvaisuuksia? Vähän sama kuin päästettäisiin pedofiilit koevapauteen lastentarhoihin?

Vankeutta huumeita maahamme välittäneille muka tuomio,paskanmarjat vankeus on vain markkinakontakti ja kauppakorkea huumekauppiaille 

Arvot kohdalleen kuten Seppo Lehdolla. Ohessa eduskuntavaalimainos maksetussa lehti-ilmoituksessa 1995 vuodelta:

Ainoa mitä huumerikolliset oppivat vankilassa niin narkkareina ottamaan toisiltaan suihin 😉 pahimpaan puutteeseen, jos eivät opi tekemään etunojapunnerruksia, opiskelemaan tmv. 

Tupakointi edistää vain imutusta, se on askel vaarallisempiin imutuksiin:


Kumipamppua anarkokommareille ja rasismilla ratsastaville desanteille:
Vankilan väkivalta on vapaudenriistoa, toisinaan jopa erittäin syrjivästi esim vittuilusta enempi linnaa kuin huumeiden välittämisestä. 

Vartijoiden työturvallisuuteen ei tupakointikielto eli savuttomuus ei vaikuta negatiivisesti vaan parantaa kun ei tupakinsavua sisätiloissa lainkaan.

Vankiloiden tehtävä ei ole tukea huumeriippuvaisuuksia? Vähän sama kuin päästettäisiin pedofiilit koevapauteen lastentarhoihin?

Tupakki on askel kohti rankempia huumeita. Itse en tiedä kuin yhden narkkarin joka ei polta.


Tosin en välitä narkkareihin tutustumisesta muuten kuin narusta pidellen ja sätkintäänsä puusta roikkumassa katsellen.

Huumeidenkäyttö altistaa omaisuus- ja pahoinpitelyrikoksille, joista ei rankaista kuten monopolirikoksista trafisäännösten maksumääräysten unohtamisesta etc. Arvo- ja sanktiojärjestelmä on nurinkurinen?
Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 


------------------------
-------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti